Slideshow image Slideshow image Slideshow image Slideshow image Slideshow image
Previous Next
ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ {'hide':'true'}
 

Η επιχείρηση μας με ιδρυτή τον Σπύρου Γεώργιο η οποία σήμερα είναι γνωστή ως “Spirou Bath & Tile”  εδρεύει στο Μαρμαρωτό στην Κω, δραστηριοποιείται από το 1985 στο χώρο των εισαγωγών και του εμπορίου, προσφέροντάς σας μία μεγάλη ποικιλία από είδη υγιεινής και πλακάκια πρώτης ποιότητας στις καλύτερες τιμές.

Η εμπειρία η εξειδίκευση και η απολυτή ειλικρινά μας έκανε Νο1 στις καρδιές τον κάτοικων της Κω και τον γύρω νησιών. Επίσης μεγαλύτερα έργα όπως ξενοδόχα, ενοικιαζόμενα διαμερίσματα, εργαστήρια τροφίμων, τεχνικές και κατασκευαστικές εταιρίες   επαγγελματική χώροι εμπιστεύονται το κατάστημα μας.

Η ποιότητα και οι τιμές μας ανταγωνίζονται καταστήματα των Αθηνών.
Κάτοικοι εξωτερικού που επιλέγουν το νησί της Κώ για εξοχική ή μόνιμη κατοικία τους εμπιστεύονται για όλες τις αγορές ΜΟΝΟ το κατάστημα μας.

Σε ένα άριστα διαμορφωμένο και λειτουργικό χώρο το κατάστημα μας, σας περιμένει για να ανακαλύψετε την μεγάλη γκάμα που διαθέτει σε είδη υγιεινής και πλακάκια σε διάφορα σχέδια και χρώματα, ώστε να επιλέξετε αυτά που επιθυμείτε και να δημιουργήσετε το χώρο σας όπως ακριβώς τον φαντάζεστε.

Η γνώση, η εμπειρία και η συνεργασία μας εδώ και πολλά χρόνια με κορυφαίες εταιρίες από την διεθνή και εγχώρια αγορά μας καθιστούν μια από τις πιο σύγχρονες μονάδες του χώρου με πληθώρα λύσεων σε θέματα του αντικειμένου μας.
 

Επισκεφτείτε τον χώρο μας ή τον ιστότοπό μας, γνωρίστε μας, πάρτε μια πρόσφορα, ρωτήστε μας για το προϊόντα μας είναι απολύτως δωρεάν.

Από το 2018 η εταιρία μας διεύρυνε την γκάμα της και μπορείτε πλέον στο κατάστημα μας να βρείτε και τα παρακάτω προϊόντα:
Στεγνωτικά, Μονωτικά, Κονιάματα, Χρώματα, Εργαλεία βαφής, Εργαλεία χειρός, Συστήματα θερμομόνωσης, Εργαλεία μπαταρίας, Παπούτσια εργασίας & Αντλίες